Modekvällar

Är ni en grupp om minst 10 personer som skulle vilja komma till oss en kväll och ha butiken helt för er själva? Vi anordnar gärna bokade kvällar med ”tjejgäng”, föreningar eller företag. Vi öppnar upp butiken enbart för er och ordnar med dryck, tilltugg och en härlig stämning. Kom gärna in eller hör av dig via mail eller telefon för att boka:
Tel: 08 343838 eller info@kanslaochsmak.se

Personlig shopping

Vill du ha hjälp med att hitta din stil eller uppdatera din garderob? Boka gärna in tid för ”personlig shopping” med någon av oss i butiken och vi kan då i förväg plocka ihop plagg som vi tror passar dig i din storlek och dina färger. På plats går vi gemensamt igenom de olika förslagen och du kan i lugn och ro prova vad som passar just dig. Kom gärna in eller hör av dig via mail eller telefon för att boka:
Tel: 08 343838 eller info@kanslaochsmak.se

Leverans per post

Undrar du något eller är du kanske på jakt efter ett speciellt plagg? Ring eller maila oss med din fråga, har du inte möjlighet att komma in till butiken skickar vi gärna varan till dig! Hör även gärna av dig om det är något märke du saknar så kan vi ha det i åtanke vid vårt nästa inköp.

Skrädderi

Behöver du hjälp med att lägga upp dina nya byxor? Vi har en sömmerska hos oss som kan hjälpa dig!

Välkommen till två av Stockholms största modebutiker!