✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

BYXOR

BYXOR

Byxor är ett "laddat" ord. Det svåraste och jobbigaste plagget för de flesta. Det är inte många som är nöjda med sig själva när det kommer till provning av byxor, oavsett om du har storlek 36 eller 46.

Hos oss hittar du ett stort utbud av byxor! Det är nämligen vår specialitet! Några kända varumärken är Brax, Anna Montana och MAC. Ett gediget utbud av mirakelbyxor från LauRie och Stehmann hittar du också! Vi har storlekar 34-48.


Oavsett om du är ute efter ett par stretchiga byxor, trendiga kostymbyxor, basbyxor eller vida mönstrade byxor hittar du det här. Vi har trendiga byxor med snygg design för den modemedvetna kvinnan. Vi uppdaterar ständigt sortimentet oavsett om det är färgglada, mönstrade eller enfärgade byxor. Matcha dina byxor med en kavaj eller en polotröja för en look som är helt rätt i tiden. Vi har flera olika färger och modeller från varumärken som LauRie, Mac, Gerry Weber, Stehmann och Brax.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.