✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

MAC

MAC - byxor med toppenpassform!

MAC är en stor, tysk byxleverantör med många års erfarenhet och en passform som är toppen! Hos oss på Känsla och Smak hittar du omtycka byxor från MAC i modellerna Dream Skinny, Dream (raka ben), Dream chic (med dragkedja nedtill), Anna Zip och Melanie. Hoppas du hittar din byxa! Ring eller maila oss gärna om du har frågor eller behöver vägledning!


MAC är en stor, tysk byxleverantör med många års erfarenhet och en passform som är toppen!

Hos oss på Känsla och Smak hittar du omtycka byxor från MAC i modellerna Dream Skinny, Dream (raka ben), Dream chic (med dragkedja nedtill), Anna Zip och Melanie. Hoppas du hittar din byxa! Ring eller maila oss gärna om du har frågor!

MAC har många års erfarenhet inom byxindustrin några av deras populäraste modeller är Dream Regular, Dream Skinny, Dream Chic och Anna Zip. MAC har de allra senaste trenderna inom kategorin för dambyxor – för varje figur, varje tillfälle och varje åldersgrupp. Deras kollektion varierar mellan regular, slimfit, jeans, 7/8 delslängder och snyggbyxor. Använd storlekskartan för att hitta rätt storlek på dina nya favoritbyxor, slå helt enkelt upp dina personliga mått i storlekstabellerna för våra byxor. När du hittat din modell och din storlek är det bara att klicka hem dina byxor från MAC och prova dom och skulle dom inte passa eller du vill byta storlek skickar du tillbaka dom med en notering till oss, retur sedel kommer med i försändelsen. Det går också bra att kom in till våra byxspecialisten i någon av våra butiker i Stockholm. MAC har garanterat en perfekt passform och kvalitet som kommer falla dig i smaken MAC strävar efter att ständigt ta fram tidsenlig design som håller sig uppdaterad med samtidens krav på material. På Känsla och Smak har vi stort utbud av 7/8 dels jeans och snyggbyxor, byxor i linne, skinny jeans, stretchjeans och jeans med regularfit.

KLICKA HÄR: STORLEKSKARTAN FÖR MÄRKET MAC

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.