✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Brax

Brax är ett tyskt varumärke och en av världens största producenter av byxor!

Brax Jeans grundades redan år 1888 i Berlin. Varumärket säljs i butiker världen över, både till dam och herr. Omtyckta jeansmodeller som Mary, Carola och Shakira mfl hittar du hos oss. Brax har stor variation bland sina byxor och jeans, många modeller och färger.

Vi på Känsla och Smak har varit stolta återförsäljare av Brax i flera år och kan garantera att det är bra modeller med en snygg passorm. Brax lyckas verkligen med att hålla sig uppdaterade kring vad som är modernt men samtidigt hålla sin klassiska profil. På vår och sommar hittar du tunnare bomull och linnebyxor medan du på höst/vinter kan välja bland flera olika byxor i sammet, manchetser och ull.

Brax är ett favoritmärke hos oss!

Nedan hittar du byxorna osorterade, ovan har varje kvalitet en egen flik för att göra det lättare att hitta.


Brax är ett tyskt varumärke och en av världens största producenter av byxor!

Brax grundades redan år 1888 i Berlin. Varumärket säljs i butiker världen över, både till dam och herr. Omtyckta jeans som Mary, Carola och Shakira mfl hittar du hos oss. Brax har stor variation bland sina byxor och jeans, många modeller och färger. Vi på Känsla och Smak i Stockholm är stolta återförsäljare av Brax sedan många år tilbaka.

Kunderna är trogna och hittar lätt sina favoritmodeller som exemplevis Mary, Carola, Shakira, Celine, Farina mfl. Utbudet bland tyger och modeller är stort. Vår och sommar hittar du bla sommartunn bomull och härliga linnebyxor och shorts.

Höst och vinter har vi ett gediget utbud av Sammet, manchester och ull. 

Sortimentet av brax byxor hittar du i våra butiker vid Odenplan och Mariatorget samt här i vår webbutik där du enkelt kan beställa online. Välkommen att hitta din nya favoritbyxa från specialisten Brax!

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.