Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff är Kanadas ledande varumärke och de lanserade sin första kollektion år 1957. Kläderna håller en hög modegrad och Joseph Ribkoff skapar plagg för en internationell publik. Hans passion för att få kvinnor att se och känna sig bekväma och vackra är en del av företagets DNA och kultur. 

Hos oss på Känsla och Smak hittar du omtyckta byxor i svart och marint i två passformer samt härliga klänningar, tunikor och blusar mm från Joseph Ribkoff!


Joseph Ribkoff är Kanadas ledande varumärke och han lanserade sin första kollektion 1957. Det är en hög modegrad och Joseph Ribkoff skapar plagg för en internationell publik. Hans passion för att få kvinnor att se och känna sig underbara är en mycket viktig del i företagets DNA och kultur. Joseph Ribkoff är mycket populärt för sin kvalité och sin mångsidighet i dess kollektioner. Här finner du en mängd olika kategorier som klänningar, toppar och byxor m.m.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.