✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Camilla Thulin

Vår kollektionen 2022 från Camilla Thulin kommer som alltid med roliga kretiva namn på de livliga möntrena och färgerna. Camilla Thulin skapar magi. Hennes motto är kvinnans kvinnliga former på sin damkläder och det ska synas i vilda färgpotpurri. Våren 2022 har inspiration av medelhavet... Manet med sitt blommönster, Vilda är som en småblommig sommaräng och Amafil av medlehavets öar med hus som klättrar upp för en bergsklippa. Men det smyger in lite afrika också: Puma och Frank är mönster med lite andra tongångar.


Camilla Thulin entrar alltid scenen med flärd och spännande mönster, tar du dig tid att titta lite extra upptäcker du att Camilla arbetar efter ett system. Det finns ett visst begränsat antal olika modeller med olika namn så man kan hålla reda på dom sen sys det upp plagg i dessa olika modeller med likadant tyg. Det betyder att om du hittar din favorit modell kan du luta dig tillbaka och köpa den i flera olika färgställningar varje säsong. Och om du är tvärt om så du vill samma tyg med i många olika modeller går det också utmärkt. Camilla Thulin begränsar dig inte...

Camilla Thulins design fokuserar på de feminina snittet, hos jobbar med några ledord: exklusiv, tidlös och färgstark. Stilen riktar sig till kvinnor som vill klä sig snyggt och bekvämt, både i affärslivet och på fritiden. Camilla Thulins motto är: ”Mitt mål är att alla kvinnor ska känna sig starka och vackra oavsett ålder eller storlek”.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.