✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Ivko


Ivko Woman är ett fantastiskt varumärke från Serbien. Ivko Woman specialiserar sig på specialvävda och finstickade kollektioner av hög kvalitet. Rikt dekorerade med geometriska mönster och blommönster i en färgsprakande och underbar design. Varje modell är unik!

IVKO Woman har specialiserat sig på att designa och skapa högklassiga vävda och stickade koftor och tröjor som kombinerar exceptionellt hantverk med toppmodern stickteknik. IVKO använder bara naturliga fibrerna för att producera sitt utsökta sortiment med damkläder. Märket IVKO startade 1986 i Sarajevo, Jugoslavien, under 1990-talet flyttade produktionen till Belgrad, Serbien.

Idag är Ivko Woman ett globalt distribuerat modemärke med produkter som finns i stora modebutiker över hela världen. IVKO följer inte modetrenderna utan tar fram sin egna stil och låter produkterna utvecklas på ett naturligt sätt. Varje plagg i Ivkos modelinje har ett unikt visuellt språk man tar fram en kraftfull och tidlös bild, som IVKO´s designteam bearbetar tillsammans för att få fram sin unika stil. Det är denna noggranna uppmärksamhet på detaljer som återspeglar IVKO´s framgång På Känsla och Smak har vi varit återförsäljare till IVKO i flera år och vi är stolta över den höga kvaliteten de tar fram på sina stickade plagg åt kvinnor som uppskattar kvalitet och unika design. Vi ser engagemanget och kärleken som finns i varje kofta och/eller tröja.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.