✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Joutsen

Joutsen står för kvalitet och kunnande med över 80 års erfarenhet inom branschen. Joutsen är specialister på dun och enbart dun. Dom använder inga andra fyllnadsmaterial i sina produkter än dunfyllning - vilket gör att dom har gediget kunnande om dunet och hela dess förädlingsprocess.

Deras unika Joutsen Down System- förädlningsprocess innefattar dubbel dammbortagning, noggrann tvätt med mjukt, varmt vatten och en 125 graders värmebehandling för att garantera fullständig renhet. Fri från damm och fria från beståndsdelar som kan framkalla allergiska reaktioner. Därför passar deras produkter även för allergiker. 

Joutsen använder sig endast av etiskt dun, vilket är en biprodukt från livsmedelsindustrin och plockas aldrig från levande fåglar. Vi är stolta återförsäljare av Joutsens damkappor. Joutsen är medlemmar i EDFA. Dunet köps från Frankrike, Polen, Spanien och Finland. 


Joutsen står för kvalitet och kunnande med över 80 års erfarenhet inom branschen. Joutsen är specialister på dun och enbart dun. Dom använder inga andra fyllnadsmaterial i sina produkter än dunfyllning - vilket gör att dom har gediget kunnande om dunet och hela dess förädlingsprocess. Deras unika Joutsen Down System- förädlningsprocess innefattar dubbel dammbortagning, noggrann tvätt med mjukt, varmt vatten och en 125 graders värmebehandling för att garantera fullständig renhet. Fri från damm och fria från beståndsdelar som kan framkalla allergiska reaktioner. Därför passar deras produkter även för allergiker. 

Joutsen använder sig endast av etiskt dun, vilket är en biprodukt från livsmedelsindustrin och plockas aldrig från levande fåglar. Vi är stolta återförsäljare av Joutsens damkappor. Joutsen är medlemmar i EDFA. Dunet köps från Frankrike, polen, Spanien och Finland. 

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.