✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Hej och välkommen till oss!

Känsla och Smak riktar sig till kvinnor mitt i livet som uppskattar kvalitet och personlig service. Ett stort utbud av kläder för alla tillfällen: arbete, ledighet, festligheter – men framförallt Vardag - Det vi har mest av allt.

Vårt sortiment av dammode är utvalt med mycket omsorg och vi vill gärna arbeta med kläder av god kvalitet, som lever länge. Vi är återförsäljare av ett femtiotal varumärken. Några av våra största märken är LauRie, Brax, Camilla Thulin, Masai, Gerry Weber, SibinLinnebjerg mfl.

Vår ambition är att du ska hitta det mesta till din garderob hos oss! Tröjor, klänningar, ytterplagg, shorts osv.

Byxor är lite av vår specialitet och du hittar bla mirakelbyxor från LauRie, Jeans från Mac och Brax samt snyggbyxor från Joseph Ribkoff.

Varmt välkommen att handla i våra butiker i Stockholm vid Odenplan och Mariatorget samt i vår webbutik!Hoppas du ska hitta något som passar just DIG!

Maria & Rebecca

Känsla och Smak ägs och drivs i dag av mor och dotter Maria och Rebecca. Maria har drivit olika butiker inom inredning och konfektion i mer än 25 år, även café i en gammal prästgård… STOR LYCKA är att Rebecca också tycker det att detta är världens roligaste jobb och gärna vill fortsätta driva företaget tillsammans.

DE TVÅ KOMPLETTERAR VARANDRA SUVERÄNT!

Marias personliga och lite ”raka” framtoning i kombination med Rebeccas ”lugnare” och mer analytiska förmåga.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR.

Vi som jobbar här!

Alla våra medarbetare har många års erfarenhet inom mode och service. Vi tycker om våra kunder, och gärna att få vara lite PERSONLIGA i våra möten med Dig. Intresse och engagemang är ledord hos oss. Frågar du hur ett plagg sitter får du självklart ett ärligt svar tillbaka.
Vi försöker ta hand om dig som Kund, som vi själva skulle vilja bli omhändertagna.

VÄLKOMMEN IN TILL OSS

MARIA

REBECCA

MARIE

THERESE

PÄIVI

HELENA

CHARLOTTA

STOJA

Webb och Kundtjänst Alexandra

MONIKA

Webb och Kundtjänst Alexandra

ALEX

Webb & Kundtjänst

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.