Hej och välkommen till oss!

Känsla och Smak riktar sig till kvinnor mitt i livet som uppskattar kvalitet och personlig service. Ett stort utbud av kläder för alla tillfällen: arbete, ledighet, festligheter – men framförallt Vardag - Det vi har mest av allt.

Vi vänder oss främst till ”Vuxna kvinnor”, som inte slaviskt måst följa så kallade trender. Kvinnor som uppskattar bekväma plagg som passar just Din personlighet och stil. Sortimentet är utvalt med mycket omsorg och vi vill gärna arbeta med kläder av god kvalitet, som lever länge. Plaggen kanske kostar lite mer i början, men det har du och miljön igen i längden.

Oftast har vi bara ett fåtal av varje, så vänta inte för länge innan du bestämmer dig!

Maria & Rebecca

Känsla och Smak ägs och drivs i dag av mor och dotter Maria och Rebecca Wengemo. Maria har drivit olika butiker inom inredning och konfektion i mer än 25 år, även café i en gammal prästgård… STOR LYCKA är att Rebecca också tycker det att detta är världens roligaste jobb och gärna vill fortsätta med det.

DE TVÅ KOMPLETTERAR VARANDRA SUVERÄNT!

Marias personliga och lite ”raka” framtoning i kombination med Rebeccas ”lugnare” och mer analytiska förmåga.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Vi som jobbar här!

Alla våra medarbetare har många års erfarenhet inom konfektion och modevärlden. Vi tycker om våra kunder, och gärna att få vara lite PERSONLIGA i våra möten med Dig. Intresse och engagemang är ledord hos oss. Frågar du hur ett plagg sitter får du självklart ett ärligt svar tillbaka.
Vi försöker ta hand om dig som Kund, som vi själva skulle vilja bli omhändertagna.

VÄLKOMMEN IN TILL OSS

MARIA

REBECCA

MARIE

THERESE

PÄIVI

HELENA

CHARLOTTA

STOJA

ALEX

Webb & Kundtjänst

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.