✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Grizas


Grizas är ett familjeföretag från Litauen som enbart jobbar med naturmaterial.

Grizas kläder håller en otroligt hög kvalitet och man producerar i liten skala i egen fabrik. Klänningar, tunikor och blusar i siden, sammet, lin och viskos mm. Fantastiska färger och plagg som står sig säsong efter säsong! Plaggen är unika med skärningar man sällan ser och vi på Känsla och Smak är stolta återförsäljare av märket Grizas. Vårt sortiment har fokuserat på festliga plagg som passar ypperligt till en julmiddag eller andra säsongsbetonade event.

Grizas har sedan start haft etiskt arbete i fokus och alla beslut fattas utefter miljöspekten inom klädindustrun för hållbart mode. Bl.a jobbar Grizas med såklaad Slow fashion – de tillhandahåller ingen masskonsumtion, allt tillverkas på beställning. Man jobbar med lokal produktion – alla materialleverantörer och produktionen är europeisk. Grizas har allt i en och samma anläggning – plaggen skapas och tillverkas under ett tak och ett enda föremål sys helt av en sömmerska.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.