✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Hej på DIG och en riktigt God fortsättning vill vi önska! Hoppas du hade ett bra avslut på 2021 och att starten på 2022 hittils varit bra.

Både 2020 och 2021 har varit märkliga år och vi alla hoppas att 2022 kan kantas av lite mer normalitet. Vi vill därför i dag visa lite av årets första leveranser! En ny säsong med nya färger! De plagg som kommer tidigt på året är ofta i milda, vårliga färger men fortfarande i kvaliteter som passar att bära för årstiden. Det är stickade tröjor och koftor i bomull/viskos, blusar som är snygga att bära under samt jeans i något ljusare tvättar. En sjal som piggar upp kan i bland räcka! Rean fortsätter i butikerna samt webbutiken! Många fina plagg finns att fynda!

Varmt välkommen in till butikerna eller handla online på www.kanslaochsmak.se I morgon trettondagen (6/1) har butikerna stängt men fredag öppet som vanligt 10.30-18.00. Vi önskar dig en trevlig trettondagsafton!

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.