HÄR TIPSAR VI OM FINA KOMBINATIONER AV PLAGG SOM FINNS ATT HANDLA NU!

Klara härliga färger passar en solig sommardag!

Lila och grått är feminint och vackert!

Svart och beige tar fram businesskvinnan i dig!

Milda färger ger sobert intryck!

Byxmodellen Mara från Brax är en modell som vi sålt i många år, helt enkelt för att den är så bra! En klädd men ändå avslappnad modell i bomull (finns i fler färger). Topp från Isay i ljusrosa animalprint passar bra under den ljusrosa koftjackan från Isay!

Grönt och rosa är vackert!

Vårnytt mönster på Lauries härliga Piper modell, finns även i blått.

Väst är vårens hetaste plagg. Skovhuus västen finns i flera färger. Bomullsskjorta därtill finns i tre färger, vit, rosa och blå. Snygga gröna tröjan från Gerry Weber med dekorativa knappar i ärmslutet. Betty Barkleys fina väst lämpar sig för vårpromenaden.

Ännu mera rosa och grönt!

Snyggt och ledigt!

Färg man blir glad av!

Ralston plagg är härliga! God kvalitet och sköna och ofta lediga modeller.

Mansteds tröjor i 100% ren bomull är en fröjd.

Braxbyxor i modellen Mary passar många. Regular i benet och går upp i midjan, kan man med lätthet kominera med sköna viskosblusen från Tinta Style.

Det marina är en klassiker!

Masai, Betty Barkley och Laurie i en härlig mix av klassiskt marin tema.

Tufft från Masai på två sätt!

Tuff storskjorta från Masai i vitt, svart och rött. Bär den antingen stängd eller öppen med passande linne under för att variera din stil. En smal och slät mirakelbyxa ger en snygg siluett! 

Välj färg på byxorna!

Välj ett par färgglada byxor och passa till en enkel blus! Byxan Mary passar dig som "inte vill ha en byxa som smiter åt men samtidigt är smal". Härligt korallfärg piggar upp! Välj en enkel överdel, här en snygg vit blus från Soya i en linneblandning. Plocka upp färgen från byxan i en sjal!

Säsongens plagg = västen!

Oj vad vi gillar den! Västen! Snygg, tuff och värmande! Bär den med skjorta under eller bara en långärmad trikåtopp! Den här västen kommer från danska Skovhuus och har snygga slitsar i sidan, finns även i marint och grönt. Tuffa jeans från Mac och en skjorta från Isay till.

Kjolen ger oss vårkänslor!

Kjol i klassisk "jeanskjolsmodell" från Gerry Weber i rosa och grönt. För att inte göra den för somrig har vi valt en blus i snyggt olivgrönt till och en enkel kofta i sandfärgat. Bär blusen utanpå eller stoppa in den och "blusa över".

Jeans och bomullströja; kan inte gå fel!

Denna tröja från danska Skovhuus är en så kallad "bas" hos oss, vi har den alltid i sortimentet men i olika färger. Enkel modell med en liten dragkedja som detalj. Jeans från Brax i ny sommarblå jeanstvätt. Sjalen passar till de flesta färger, toppen!

Grönt och blått i kombination!

Mjuka toner av grönt och blått blir en snygg kombination! Jeans från Mac kallar de "salviagröna". Småblommigt är klädsamt och blusen från soya passar bra under en klassisk kofta från SibinlLnnebjerg. Den ljusblåa färgen är bara SÅ fin!

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.