✔ FRI FRAKT     ✔ SNABBA LEVERANSER     ✔ ÖPPET KÖP

Black Colour

2009 började märket Black Colour göra handgjorda armband. Namnet Black Color kommer från att modebranschens basfärg är svart men designern Anette skapade accessoarer i färg. Under åren utvecklades samlingarna i takt med att företaget växte. Anettes idéer bubblade och kundernas behov och önskemål blev fler. Armbandskollektionen utökades med halsband, halsdukar, skärp och väskor. Nu omfattar märket Black Colour klänningar, stickat, blusar och byxor.

Målet för Anette har alltid varit att skapa kollektioner med färger, tryck och silhuetter som INTE syns hos andra märken. Black Color står för unik identitet och är dedikerad till nya trender.

Hos oss på Känsla och Smak hittar du ett noga utvalt sortiment från märket Black Colour. Handla online fraktfritt eller få det hem men budbil till dörren.


Hos oss på Känsla och Smak hittar du ett vackert urval från märket Black Colour. Handla onling fraktfritt eller få det ham men budbil till dörren.

Målet för Black Colourhar alltid varit att skapa kollektioner med färger, tryck och silhuetter som INTE syns hos andra märken. Black Color står för unik identitet och är dedikerad till nya trender. 

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.